Встромив ножа в область серця коли той сидів на лавці. Неспокійний район обласного центру Рівне. Це Автовокзал. Численні бари та найвідоміший серед молоді нічний клуб. Тут чи не найчастіше відбуваються бійки, напади та інші злочини.

Ці люди не були свідками як вночі тут порізали людину. Але про інцидент знають усі. В одному із закладів відпочивала компанія молодих хлопців. Юнаки добряче випили, їх потягнуло на пригоди. Незнайомий чоловік, що сидів на лавці привернув увагу.

Юні особи ще викликали своїй жертві швидку допомогу, та накивали п’ятами. Медики шпиталізували порізаного чоловіка в реанімацією обласної лікарні. Спершу подумали, що ножем заділо серце, та різник на щастя промахнувся.

Схоже нападників можлива загибель випадкового чоловіка який трапився на їх шляху не турбувала. Не минуло кількох годин як вони вже обкрадали автомобілі. Але хлопці не здогадувалися, що за ними вже їдуть.

Вигадати переконливе алібі 16 річний злочинець так і не зміг. Зізнався у скоєному, щоправда мотиви так і не пояснив. Відомо лишень, що молоді особи добряче випили напередодні.

Товариш який у ту ніч був з підозрюваним, у справі проходить як свідок, тож покарання найвірогідніше понесе неповнолітній хлопець з Хмельнничини, звідки він родом. Поліціянти порушили щодо нього кримінальне провадження. Якщо вину підлітка доведуть йому загрожу колонія для неповнолітніх терміном від 5 до 8 років. А життю потерпілого 43 річного чоловіка уже нічого не загрожує кажуть медики, Йому провели необхідне оперативне втручання. через тиждень - другий він зможе повернутися додому.