19 січня о 04:10 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку села Великий Житин Рівненського району.

До місця пожежі відразу було направлено чергові караули двох пожежно-рятувальних частин обласного центру. Рятувальники прибувши на місце події, відразу провели оперативне розгортання, подали на гасіння пожежі 2 водяних стволи. Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборців о 05:00 пожежу було локалізовано, а о 08:05 повністю ліквідовано чим вдалося запобігти розповсюдження вогню на весь будинок. Загиблих і травмованих немає.

Внаслідок пожежі, знищено покриття житлового будинку. Обставини виникнення пожежі, причини та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівне нській області звертаються до громадян: зверніть увагу на виконання вимог пожежної безпеки під час влаштування печей, та інших приладів опалення. Пам’ятайте! Лише дотримання простих, але вкрай необхідних протипожежних заходів, допоможе зберегти Ваше житло та, найголовніше, життя! Будьте пильні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, а також навчайте цього своїх дітей змалку.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Рівне нській області