На Рівненщині визначено переможців та призерів обласних конкурсів в рамках заходів «Спортивна зима». Упродовж грудня 2015 року – лютого 2016 року в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Рівненської області проходили конкурси «Зимова фортеця», «Сніговик FEST» та «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських заходів «Спортивна зима».

Основним завданням проведення заходів було максимальне залучення дітей до організованої рухової діяльності через активні форми дозвілля та зимові розваги. За підсумками поданих звітів з міст та районів області про проведення конкурсів, журі визначило переможців та призерів у кожному з них. Отож, переможцями та призерами у конкурсі "Зимова фортеця" стали:

I місце – ДНЗ ясла-садок №45 "Пролісок" Рівне нської міської ради;

ІІ місце – Костопільський ДНЗ №3 "Сонечко";

ІІІ місце – Франівський дитячий садок-ясла "Сонечко" Симонівської сільради Гощанського району та Озерянський ДНЗ (дитячий садок) Озерянської сільради Дубенського району.

У конкурсі "Сніговик FEST" перше місце здобула Соснівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради. Друге місце у спеціалізованої школи розвитку І ступеня № 5 м.Сарни з поглибленим вивченням іноземної мови. Бронзові нагороди дісталися Зірненській ЗОШ І-ІІІ ступенів Березнівської районної ради.

У конкурсі "Зимові рекорди" визначено лише переможця, і ним став Семидубський аграрний ліцей і загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Дубенської районної ради. Переможці та призери у кожному з конкурсів будуть нагороджені кубками, дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України в Рівне нській області, які отримають під час проведення спортивно-масових заходів у відповідних навчальних закладах.

Про це повідомили з прес-служби "Спорт для всіх"

pic

pic

pic