Неповнолітня студентка ще 17 квітня в обідню пору пішла з дому та не повернулася. Поліцейські оголосили дівчину у розшук та встановлюють її місцезнаходження.

З проханням розшукати 17-річну доньку до Костопільського відділу поліції звернулася 38-річна мати. З її слів дівчина і раніше неодноразово залишала домівку на тривалі проміжки часу. Один з таких випадків зареєстрований у жовтні минулоріч, тоді її поліцейські розшукали через добу.

За фактом зникнення неповнолітньої правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та оголосили її у розшук. За останньою інформацією дівчину бачили 19 квітня у маршрутному таксі сполученням «Костопіль-Рівне ». Вона вийшла на автостанції «Чайка» обласного центру.

Швець Ольга Романівна, 1998 року народження, жителька міста Костопіль. Прикмети: на вигляд 16-18 років, зріст 160 см, середньої тілобудови, обличчя овальне, губи тонкі, очі - карі, волосся – довге до плечей, темно-русявого кольору.

Була одягнена: чорні жіночі туфлі, світло-блакитні джинси, світло-сіра кофта з рукавами по лікоть. Шановні громадяни! У разі отримання будь-якої інформації щодо місцязнаходження неповнолітньої, просимо повідомити у відділ поліції за адресою: м. Костопіль, вул. Коперника, 15 або телефонувати за номером (03657) 2-31-32, 0978374880 або 102. Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic