Допоможіть відшукати неповнолітню. (*Швець Ольга Романівна, 1998 року народження*) 17 квітня в обідню пору пішла з дому та не повернулася. Поліцейські оголосили дівчину у розшук та встановлюють її місцезнаходження.

З проханням розшукати 17-річну доньку до Костопільського відділу поліції звернулася 38-річна мати. З її слів дівчина і раніше неодноразово залишала домівку на тривалі проміжки часу. Один з таких випадків зареєстрований у жовтні минулоріч, тоді її поліцейські розшукали через добу.

За фактом зникнення неповнолітньої правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та оголосили її у розшук. За останньою інформацією дівчину бачили 19 квітня у маршрутному таксі сполученням «Костопіль-Рівне ». Вона вийшла на автостанції «Чайка» обласного центру. Швець Ольга Романівна, 1998 року народження, жителька міста Костопіль. На вигляд їй 16-18 років, зріст 160 см, середньої тілобудови, обличчя овальне, губи тонкі, очі - карі, волосся – довге до плечей, темно-русявого кольору . Була одягнена: чорні жіночі туфлі, світло-блакитні джинси, світло-сіру кофту з рукавами по лікоть.

У соцмережах активність на сторінці зниклої студентки вказує, що воан вочстеннє заходила на свою сторінку учора близько 11 вечора. Чи це робила вона чи хтось інший, поки невідомо. Телефон, який вказаний на сторінці дівчини, знаходиться поза зоною досяжності.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місцязнаходження неповнолітньої,повідомляйте за номерами телефонів (03657) 2-31-32, 0978374880 або 102.