Нагадаємо, аварія сталася вчора, близько третьої дня. Невстановлений водій Мерседесу не вписався в поворот, та щоб розминутися з зустрічним авто вискочив на тротуар, де йшли люди. Збивши пішоходів з водій місця події зник. Втім винуватцю ДТП через пробите колесо далеко втекти не вдалося.

Мерседес чорного кольору, повертав з вулиці Григорія Сковороди на вулицю Ніла Хасевича, виїхав на зустрічну смугу руху. Тією рухалася Шкода, тож щоб уникнути зіткнення з нею, вилетів на тротуар.

Вже протягом години автомобіль розшукали на вулиці Набережній. Пильні рівняни, побачивши в себе в дворі незнайому побиту автівку викликали поліцію. Правоохоронці встановили, що саме це авто причетне до аварії на вулиці Ніла Хасевича. Деталі, які залишилися на місці пригоди, були відсутні на побитому Мерседесі. Тож легковик забрали на арештмайданчик.

Нині слідчі встановлюють всі обставини автопригоди. За даними патрульної поліції, постраждалого у ДТП з підозрами на закриту черепно-мозкову травму та з забоями, доправили до обласної лікарні.