Сьогодні вранці горіло в Сарнах. Вогнеборці врятували чотирьох чоловіків. Загорілося у житловому будинку на вулиці Міщанській в райцентрі. У вщент задимленому приміщенні пожежники знайшли напівпритомного господаря, а в кімнаті що горіла – ще трьох ледь притомних людей. Усі вціліли, пожежу загасили.

Загорівся у Сарнах будинок на дві сім’ї близько сьомої ранку. Люди повідомили вогнеборців, що з дерев’яного житла барачного типу йде дим. Сусіди попередили рятувальників – в осередку загорання може бути хазяїн житла.

Не гаючи часу вогнеборці в апаратах захисту органів дихання проникли у вщент заповнене димом помешкання. Відразу при вході рятувальники виявили напівпритомного 51-річного господаря будинку, якого відразу вивели на свіже повітря та передали до рук працівників швидкої медичної допомоги. Тим часом друге відділення рятувальників увійшли в одну із житлових кімнат будинку, де знаходився осередок виникнення пожежі. Там працівники ДСНС виявили ще трьох напівпритомних чоловіків.

Коли рятувальники вивели їх на свіже повітря ті отямились і одразу ж зникли з місця події. Надзвичайники ж продовжували боротьбу з вогнем, який хазяйнував у кімнаті.