Хліба та видовищ. Цього рівняни отримали вдосталь на фольклорному святі "Етно-коло": і стравами традиційної поліської кухні їх пригощали, і запальні танці-співи показували. Як рівняни поринали у традиційні українські забави і яка ж вона - етніка на сучасний лад - дивіться у сюжеті.

"Етно-коло" у Рівному - це нагода і себе показати, і на людей подивитися. Так Палац дітей та молоді дав юним талантам можливість проявити себе на сцені просто неба.

Потужний столичний гурт "Ґоу-ЕЙ" бавив глядачів електро-фолком. Енергія сучасної музики з етнічним присмаком - і припрошувати до танцю рівнян не потрібно було. Музиканти, як і усі творчі люди, впевнені: кожній талановитій дитині необхідна підтримка, а тому залюбки приїхали на фольк-свято у рамках Благодійного марафону "З вірою в майбутнє".

Музиканти розповідають: нині займаються улюбленою справою саме тому, що у потрібний період життя отримали необхідний поштовх.

Дощ не став на заваді святу. А насамкінець вверх узяла інша стихія - вогонь: учасники театральної лабораторії "Відсутність" показали ефектне фаєр-шоу.

Та не лишень задля розваги зібралися рівняни на "Етно-коло". Усе - заради майбутнього. Так Палац дітей та молоді щороку проводить благодійний марафон, аби підтримати талановитих, однак соціально незахищених дітей. І зупинятися не збираються - бо бачать, як їхня моральна та матеріальна допомога дає юним обдаруванням крила.