На Сході продовжуються обстріли українських позицій, а на Заході військові намагаються посприяти відпочинку дітей із зони бойових дій. Цивільно-військове співробітництво активно діє на теренах України. І нині, у літню пору завдяки спільним зусиллям військових, волонтерів та небайдужих малеча зі Сходу має змогу відпочити, дізнатися про цікаві місця Рівненщини та відволіктися від буднів війни.

За минулий тиждень у зоні відповідальності оперативного командування фіксували збільшення обстрілів. Зокрема, бойовики не гребують гатити по позиціях українських військових із заборонених "Мінськими угодами" озброєнь.

Активно пропагують у Рівне нській області військово-патріотичне виховання. Зокрема, у школах Рокитнівського району відкрили ще 2 класи із таким спрямуванням. Військові кажуть: те, що роками відкидали як непотрібне, сучасність ставить на перше місце.

На Сході захищають цілісність території, а на теренах нашої області - продовжують "зшивати" Україну. Зокрема, 60 дітей з Донецької та Луганської областей завітали до табору відпочинку на Рівне нщині . Військовослужбовці сподіваються на підтримку волонтерів та небайдужих, аби й надалі допомогати дітям із зони проведення АТО побачити інші куточки нашої держави, єдиної та неподільної.