(*6 грудня свій День Ангела святкують такі чоловіки як Олексій, Федір, Григорій та Борис. Яке ж значення мають дані імена?*)

Значення імені Олексій

Олексій старанний, з насолодою займається копіткою роботою. Чим би Олексій не займався, він краще за всіх буде знати свою справу. Чоловіки на ім'я Олексій честолюбні, і це допомагає їм домагатися гарного положення в суспільстві.

Також Олексії - творчі особистості, серед них нерідко зустрічаються художники, письменники, актори. Не чужі їм і точні науки. Таким успіхам сприяє інтуїція. Є у Олексія риса характеру, яку цінують всі тещі, - поступливість. Він завжди спокійний, грунтовний, працьовитий, наполегливий і добросовісний.

Поступається дружині в дрібницях, але в питаннях серйозних проявляє твердість. У жінках Олексій цінує охайність. Про дітей піклується більше, ніж про себе. До старості зберігає синівську прихильність до батьків. Більш складні в спілкуванні Олексії, народжені взимку.

Значення імені Федір

На роботі Федір - один з кращих, він надійний і грунтовний. З товаришами доброзичливий, але стосунки обмежуються в основному колом службових обов'язків. Після роботи, ввічливо попрощавшись, він поспішить додому.

Федір ні в чому не любить поспіху. Він не з тих, хто на другий день після знайомства запропонує руку і серце. Раніше він повинен переконатися, що вибір його зовсім правильний, що обраниця дана йому Богом і, отже, на все життя.

Він майже ідеальний чоловік, прекрасний господар, турботливий батько. Випадкові зв'язки малоймовірні. Теща поважає Федора, зважає на його думку.

Значення імені Григорій

Григорій легко ранимий і чутливий. Підкреслено сухий тон може надовго вивести його з рівноваги. Подобатися всім і завжди - його девіз, він досить багато уваги приділяє моді; галантний в спілкуванні. Має гарне здоров'я, урівноважений.

Чоловіки, що носять таке ім'я, успішно працюють фотографами, інженерами, журналістами, водіями, але болісно ставляться до спроб керувати ними.

Майбутня дружина Григорія повинна бути гарною господинею, рівною за характером. Люблять, щоб гроші в сім'ї перебували під їх контролем. Дружини з цим зазвичай миряться, так як гроші їхні чоловіки заробляти вміють.

Значення імені Борис

Бориси розумні, досягають великих успіхів. Серед них часто зустрічаються ділові люди. Педантичні в справах. Не позбавлені почуття гумору, цікавляться політикою і спортом. Всіх життєвих благ зазвичай домагаються самі. Не жадібні, люблять здаватися великодушними, піклуються про батьків.

Віддані роботі, можуть настільки захопитися нею, що забудуть про сім'ю. З цим майбутній дружині Бориса доведеться миритися, оскільки він все робить в ім'я благополуччя сім'ї. Сім'я для нього - тиха гавань, тил, де він набирає сил для реалізації своїх великих задумів.

Але і вдома його рідко застанеш біля телевізора. Принести дружині чашечку кави, допомогти по дому, перевірити уроки дітей - для Бориса своєрідний відпочинок. Напружена праця часто призводить запального Бориса до нервового зриву.