Святитель Миколай чудотворець – це один з найбільш шанованих святих нашої Церкви. Більш за все цього святого люблять і чекають діти, особливо ті, які позбавлені батьківського піклування та діти з фізичними і розумовими вадами розвитку.

Сьогодні 16 грудня, у переддень свята Миколая Чудотворця, представники Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України відвідали 120 вихованців Чудельської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату № 1. Як зазначив заступник командира військової частини по роботі з особовим складом майор Віктор Слободзян, щоб порадувати хворих малюків новеньким плазмовим телевізором, з екраном на 40 дюймів, в частині добровільно було зібрано чималу суму коштів.



pic

pic

"Такі візити вже стали традиційними та дуже потрібні, адже дітей мрії збулися, а гості отримали незабутні емоції та наснагу у справі захисту Вітчизни", - підкреслив офіцер.

Військових запросили до зали, де вихованці закладу презентували виставу «Країна мрій святого Миколая» та заспівали для них пісні-привітання з нагоди свята.

"Приємно, що люди у погонах не забувають про сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки. Цей черговий візит свідчить, що в Українському війську служать не тільки сильні та мужні, а ще й дуже добрі та щирі люди. Сьогодні можна було побачити, з яким захопленням хлопчики та дівчатка зустрічали військовослужбовців та працівників Збройних Сил України", – відзначила директор закладу Надія Мельник.



pic

pic

Від імені педагогічного колективу та дітей керівник закладу подякувала військовослужбовцям за небайдужість, у відповідь військові пообіцяли, що такі зустрічі будуть частішими. Інформує офіцер прес-служби Міністерства оборони України в Рівне нській області підполковник Віктор Шубец.