У притулку "Надія" кількість собак постійно зростає. Підкидають сюди тварин частіше, ніж забирають. Для чотирилапих мешканців притулку потрібно проводити вакцинацію, підліковувати та годувати. Але харчів та грошей на утримання собак не вистачає.

Усі тваринки чекають на нових хазяїв та безтурботне життя. Останнім часом, у притулку – не легкі часи, адже годувати тварин чимось треба, а коштів на їхнє утримання не вистачає.

"Хочемо купити дрова, бо закінчились. Ми на них готуємо їжу для тварин, в нас близько ста собак, а їм потрібно варити 500 літрів каші кожного дня. Тому основне, що нам зараз потрібно це - дрова. Ми влаштовували акцію, щоб зібрати теплі речі для тварин на зиму, але вони вже закінчуються. Каші ми закупили, але ж одну кашу їсти вони не можуть, потрібне також якесь м`ясо. Нам зараз дуже важко, мало допомоги, а собак все більшає, підкидають постійно. А ще собачки бояться дуже темряви, тому ми час від часу вмикаємо вночі освітлення, а це потребує чималих коштів", - розповідає директор притулку Аліса Мамчур.

Притулок «Надія» звертається за допомогою до усіх небайдужих. Ви можете забрати додому чотирилапе щастя, допомогти продуктами, принести чисте ганчір’я, у вільний час стати волонтером або перерахувати кошти.

Залишаємо реквізити банківського рахунку та номер телефону, а також усі небайдужі можуть принести теплі речі та будь-яку іншу допомогу до притулку самостійно:

м.Рівне , вул. Млиновська 23а

Номер картки Приватбанку: 5168742347168407 Мамчур Айзада Бекишівна

Номер телефону: 097-645-80-89 Аліса Мамчур