Ранок мешканців будинку на Данила Галицького 5, у Рівному, розпочався не з кави. У багатоповерхівці затопило чотири поверхи, вода капала на голову та текла по стінах.

"О 6:20 я зателефонувала у ЖЕК та звернулась з проханням про допомогу, так як нас затоплювало, але мені відповіли, що потрібно залишити заявку та зачекати. Близько восьмої ранку заявку прийняли а близько 8:40 прийшов майстер та сказав, що він нічого не може зробити. Ми з сусідами просили перекрити воду у будинку, але він сказав, що власниці квартири, через яку ймовірно затоплює будинок, немає вдома, а без її згоди він не може цього зробити. Я подзвонила в ЖЕК і запитала куди мені звертатись, а вони відповіли "Хоч до Президента"", - розповідає мешканка шостого поверху, пані Галина.



pic

Пані Галина розповіла, що таке трапляється не вперше.

"Жителі будинку сказали, що вони будуть шукати власницю квартири тому ми нічого і не робили але потім коли всі мешканці погодились, ми перекрили воду", - прокоментував диспетчер ЖКП "Галицьке".



pic

Воду у будинку перекрили лише тоді, коли затопило чотири поверхи. Мешканці будинку переконані, що цього можна було б уникнути, якби працівники ЖЕКу віднеслись до цього відповідально. Крім того, через затоплення у деяких мешканців перегоріли електричні проводи. Наразі вони чекають приїзду господарки квартири і лише після цього зможуть вирішувати проблему.



pic