Нещасний випадок стався ще в жовтні 2015 року. Відтоді Андрій Барабаш пережив десяток операцій. І попереду - ще лікування та операція за кордоном.

23-річний Андрій Барабаш, мешканець села Заріцьк Рівне нського району, півтора роки тому потрапив у комбайн. Він втратив багато крові, йому ампутували ногу, комбайн зачепив і статеві органи. Те, що він залишився живим, лікарі взагалі називають дивом. Попереду ще операції та заощадження родини вже вичерпані.

ДО ТЕМИ: Рівне нчанин потребує допомоги на операцію з відновлення статевих органів [ВІДЕО]

"Місяць тому мені зробили операцію по заміні трубки. Зараз трохи легше. Розрізали живота, вирізали камінь. Робили операцію в луцьку в військовому госпіталі. Тепер збираю кошти на лікування в Німеччині.

Окрім каменя були проблеми із трубкою. Вона була не правильно поставлена. Через це я п'ять місяців не міг ходить. Був лежачий.

Тоді люди в загальному скинули 7 тис 450 грн, а на операцію та ліки витратив 13,700 грн. Якби люди не скинули ці кошти, ще напевно мучився б із трубкою та каменем, тому що в мене не було змоги зробити операцію за свої кошти", - каже Андрій Барабаш.

ПриватБанк: 4149—4378—6315—6673 - Левчинко Юлія (мама)

Укргазбанк: 5168—5319—7515—7802 - Левчинко Юлія (мама)

Допомогти Андрію можуть всі небайдужі. Кожна гривня наблизить його до одужання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic