Доволі тісно було у дворі 27 школі, що у Рівному. Втім тіснилися тут не школярі а їх учителі. Відчути себе по другу сторону святкової лінійки довелося усім педагогам міста. На свято знань по-дорослому їх зібрала міська влада. Аби нагородити кращих вчителів та вихователів.

До першого вересня ще пів тижня, а педагоги уже прийшли на святкову лінійку. На подвір'ї 27 школи їх зібрала міська влада.

Відтак, дипломи, грамоти й відзнаки отримували найпрофесійніші вчителі, назвали найкращий дитячий садок та школу. Вперше цьогоріч з'явився в обласному центрі найпопулярніший директор. Його вибирали випускники, відповідаючи на запитаннях у анкетах. Отже цей титул дістався директору НВК №17.

Є гарні новини і батькам дошкільнят. Освітою у дитсадках обіцяють забезпечити усіх, хто наступного року піде у перший клас. Групу на 25 місць для п'ятирічних дітей облаштовують у 42 садочку.

Загалом, до початку нового навчального року школи й садочки готові, - зазначив головний освітянин міста. Хоча, у деяких із них ще планують ремонтні роботи. Проте заміна вікон не позначиться на навчальному процесі, - обіцяють освітяни.