Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2017 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у лютому - читайте далі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

НОВИНИ РІВНОГО:

Через банківські борги сім'я рівнян залишилася без даху над головою. Державні виконавці переконують: все законно. Бо ж безхатченки заборгували банку значну суму. Через це й втратили житло.

pic

* * *

Саме в лютому Рівне сколихнула новина про те, що заклади міста інспектує Ольга Фреймут. Ольга Фреймут приїхала з візитом до Рівного у рамках проекту “На ножах”. Але це не єдина новина, яка сколихнула містян. Рівнян вразило те, що водій автобусу "Іспектур Фреймут" був за кермом п'яний. Як розповіла речниця управління патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко, про те, що нетверезий водій автобуса розпитував щось у рівнян посеред ночі, очевидці повідомили патрульних за телефоном 102.

pic

* * *

Провокація чи намагання встановити історичну справедливість? Метушня навколо органного собору не припиняється вже довгий час. Католики прагнуть повернути собі храм, а от філармонія поступатися коштовним оргАном не хоче.

pic

* * *

Не перший рік мешканців Рівному турбує питання ялинки у центрі. Рівнянин Сергій Грицюк запропонував відмовитися від щорічного витрачання коштів на центральну новорічну ялинку. Його підтримало понад дві сотні городян.

pic

* * *

Подієвою новиною місяця стала новина про сімейного лікаря. Сімейний лікар - покращить рівень медичного обслуговування українців. Про це заявила виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун. Під час свого неочікуваного візиту до Рівного вона відвідала обласну лікарню, зустрілася зі студентами та викладачами місцевого медколеджу, а також із журналістами. З останніми поділилася просуванням нових реформ у медицині, а також розповіла коли рівнянам не доведеться давати так би мовити "подяку" лікарям.

pic

* * *

Обурені люди намагалися перекрити рух транспорту на Соборній біля "Лагуни", аби привернути увагу до своєї біди. У Рівному ледь не замерз цілий мікрорайон: батареї в квартирах холодні, а на вулиці мороз.

pic

* * *

Не пройшов місяць без страйку водіїв. Допоки біля міськвиконкому комунальники розчищали клумби від снігу, небайдужий рівнянин загородив їм виїзд машиною. Чоловіка обурило: замість чистити сніг там, де це потрібно - прибирають клумбу. Мовляв, ще б траву пофарбували.

pic

* * *

8 лютого - трагічна дата для відомого перукаря-стиліста у Рівному. На очах у дітей його зарізала власна дружина та втекла до Єгипту.

pic

* * *

У лютому почали з'являтися новини про гвалтівників, а тепер у соцмережах розповідають, що з'явилася ціла банда педофілів.

pic

* * *

Для любителів халявник покупок в інтернеті халява скінчилася саме в лютому місяці. Рівняни більше не зможуть замовляти товари з Aliexpress з безкоштовною доставкою.

pic

* * *

У лютому продовжувався судовий розгляд кримінальної справи проти лікаря Костянтина Думановського, якого звинувачують у смерті 5-річного Миколки Антонюка у листопаді 2015 року.

pic

* * *

Лютий місяць став щасливим місяцем для Олексія Муляренка та його дружини Наталії Фірко. Як розповів Олексій Муляренко, цей день обрали, щоб сім'я була щасливою.

pic

* * *

Жителі провулку Шпанівський знову перекрили рух транспорту на своїй вулиці. Декілька місяців тому Перший місцевий вже розповідав про пікет рівнян. Тоді, півсотні небайдужих жителів вулиці Степової та провулку Шпанівський вимагали зупинити зухвалих водіїв та гарантувати їм безпеку.

pic

* * *

Призвичаїтися та адаптуватися у суспільстві - головна мета діяльності центру ранньої допомоги дітям у Рівному. Саме для цього створена сенсорна кімната, яка впливає на чуття дитини, і розвиває її як психологічно, так і фізично.

pic

НОВИНИ РІВНЕНЩИНИ:

Рівне нщина потрапила до Книги рекордів України. В Острозі відбувся XII Всеукраїнський фестиваль щедрівок і колядок. Їхнє виконання Різдвяних піснеспівів визнано рекордно найтривалішим в Україні.

pic

* * *

На Рівне нщині чоловік зґвалтував школярку та втік. Зловмисника затримали через годину після вчиненого на одній із вулиць містечка. Як виявили правоохоронці, зловмисник вже притягувався до відповідальності. У тому, що коїв з дитиною - відразу зізнався.

pic

* * *

На Рівне нщині відкрили одну з найбільших сільських шкіл в Україні. Учні Тинного Сарненського району, а також сусідніх сіл навчатимуться у новому сучасному приміщенні.

pic

* * *

У лютому Рівне нщина прощалася з Героєм. Морським піхотинцем Тарасом Прончуком який загинув від кулі снайпера на Сході України - боронячи рідну землю. Юнаку було лишень 19 років - два з яких він віддано служив українській армії.

pic

СМЕРТЕЛЬНІ ТА МАСШТАБНІ ДТП У МІСТІ ТА ОБЛАСТІ:

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Терентіїв Гощанського району надійшло до поліції, третього лютого, близько дев’ятої ранку. У ДТП загинула жінка.

pic

* * *

3 лютого о 08:45 до Служби порятунку Рівне нщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі 7 автомобілів (в тому числі 5 вантажівок) на трасі Київ-Чоп поблизу села Терентіїв.

pic

* * *

Автомобільна аварія сталась в неділю, 12 лютого, ввечері на вул. Соборній у Рівному. На мосту зіткнулись автомобілі Хамер та Ланос.

pic

Якими новинами запам'ятався березень 2017 року, читайте вже завтра на сайті rivne1.tv