Впродовж цього тижня на Рівненському загальновійськовому полігоні велелюдно та лунають гучні постріли - влучно стріляти вчаться учні загальноосвітніх закладів області. Стільки молоді одночасно тут ще не було.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Але ніхто з досвідчених офіцерів-інструкторів Рівне нського полігону не зважає, що перед ними учні. Все відбувається за правилами, як в дорослому житті.

Для школярів тут все по-дорослому: шоломи, бронежилети, автомати, мішені… Влучно обрані ділянки для стрільби, максимально дозволяють молоді відчути себе посеред поля бою.

Організатори переконані, що такі навчання учнівській молоді запам’ятаються надовго. І впевнені, що незабаром частина з них поповнить лави Збройних Сил України та вірно служитиме своєму народу.

Захід організовано спільними зусиллями керівництва оперативного командування «Захід», Рівне нської обласної державної адміністрації та управління цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування «Захід» в рамках навчальної програми предмету «Захист Вітчизни».

Повідомляє Прес-служба Оперативного Командування Захід

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic