На що у Рівному витратять понад 40 мільйонів гривень з міського бюджету? пожежна безпека області та оборона міста. Ці та інші питання сьогодні розглянули на засіданні міського виконкому Рівного. Павло Невесенко детальніше.

Більше 40 мільйонів гривень на фінансування різних галузей Рівненської тергромади. За це сьогодні проголосували на засіданні міськвиконкому Рівного. Зокрема виділять кошти на ремонт укриттів в школах і садочках.

Також члени виконкому проголосували за виділення коштів на безкоштовне харчування дітей у садочках та школах, чиї батьки приймали, аби нині перебувають у зоні бойових дій.

Виділили кошти і на програму мобілізаційної підготовки та оборонної галузі Рівненської тергромади. Ціна питання 2 мільйони гривень.

Дістався ласий шмат і медичній галузі. Зокрема 6 мільйонів для 2-гої міськлікарні та 12 мільйонів для пологового будинку на придбання нового обладнання. Також майже 500 тисяч гривень витратять на придбання медикаментів для поранених центральної міської лікарні.

Заступник міського голови Рівного Євгеній Іванішин прозвітував про роботу комісії по звільненню території Рівного від незаконно встановлених споруд. Мова йде про об'єкти торгівлі та гаражі.

Перелік члени виконкому затвердили, втім попросили, аби надали конкретні адреси, де варто роботи демонтаж і розуміти загальну ситуацію у місті.

Також на виконкомі виділили кошти на премії спортсменам і тренерам, які перемогли на чемпіонатах Європи та світу. Також винагороду отримають і учні, які набрали 600 балів з Національного мультипредметного тесту та вступили до рівненських вишів.

Читайте також: На Рівненщині шукають інвесторів для розвитку Центру іпотерапії