Ціну зменшено вдвічі. У Рівному знову виставили на аукціон перспективний об'єкт. Йдеться про 7 корпусів рівненського радіозаводу. Стартова ціна була понад 120 мільйонів гривень. Однак охочих не знайшлося. Тож тепер радіотехнічний завод спробують продати вдвічі дешевше – вартість лота становить майже 61 мільйон гривень.

Кирило Бережний начальник Регіонального відділення фонду державного майна. Саме ця структура є замовником торгів, щодо продажу контрольного пакета акцій рівненського радіозаводу.

Це підприємство визнане банкрутом. Радіозавод має кредиторську заборгованість в розмірі 18,5 млн грн, із них по зарплаті 12,5 млн. Згідно з умовами аукціону, покупець має заборгованість погасити. Також на території Радіозаводу досі розташований розплідник собак, який на виконання рішення суду має бути знесений. Окрім цього, тут є найбільше у Рівному сховище. Воно приватизації не підлягає.

Радіозавод є чудовим brownfield-проєктом, оскільки розташований у Рівному, усього за 4 км від міжнародної траси. Серед переваг – велика площа приміщень та земельної ділянки.

Подати свої пропозиції охочі купити Радіозавод можуть до 18 березня, а 19-го числа мають відбутися торги.

Читайте також: Все про щеплення БЦЖ: як захищає і чи можна робити дорослим?