Дивитися фільми в хорошій якості найкраще на великому екрані. Однак не в кожному будинку виходить встановити плазму на 55+ дюймів. До того ж такі телевізори коштують доволі дорого. Оптимальним рішенням багато експертів називають моделі з діагоналлю 40?. Чим приваблюють такі пристрої і як вибрати найкраще рішення в конкретній ситуації, розберемося далі.

Телевізор 40 дюймів — оптимальне рішення для максимального комфорту

Золота середина між моделями зі скромними характеристиками і поліпшеними пристроями з розширеними функціональними можливостями. Телевізор з діагоналлю 40″ можна замовити за помірною ціною, перейшовши за посиланням https://comfy.ua/ua/flat-tvs/tv_poular_diag__40/ — така техніка відмінно вписується в більшість стандартних квартир і будинків, забезпечуючи високу якість зображення.

Вагомими аргументами для покупки універсальної моделі вважаються також:

  • вбудовані смартсистеми з їхнім безмежним розважальним потенціалом;
  • корисні додаткові опції для навчання, ігор, занять спортом;
  • можливість встановити як в основній кімнаті, так і в кухні (за бажання зробити перестановку).

Ухвалюючи рішення купити TV 40 дюймів, слід врахувати основні характеристики мультимедійного пристрою.

Телевізор 40 дюймів

Вибираємо телевізор 40 дюймів: ключові параметри

Перед замовленням домашньої мультимедійної техніки потрібно визначитися з такими критеріями:

  • Тип матриці. Від неї залежить якість картинки і багато в чому — ціна пристрою. Найпопулярнішими вважаються моделі з моніторами LED і OLED. Перші приваблюють хорошим рівнем яскравості та помірною ціною. Другі — енергоефективністю та реалістичністю зображення.
  • Роздільна здатність екрана. Від неї залежить чіткість картинки. Дуже важливо, щоб діагональ правильно співвідносилася з роздільною здатністю. У такому разі картинка не буде розмитою. Оптимальний варіант — Full HD.
  • Якість звуку. Відіграє особливу роль для любителів музики, фільмів, серіалів. Якщо вибрати модель з потужністю динаміків від 20 Вт, не знадобиться додаткова стереосистема.
  • Тип ОС (для смартмоделей). Виробники пропонують WebOS, Tizen, Android TV та інші системи. Відповідний варіант визначається уподобаннями користувача і завданнями, які поставлені перед пристроєм. Якщо бажання переплачувати за розумні функції немає, можна купити смартприставку. З її допомогою вийде завантажувати застосунки та фільми після підключення через Wi-Fi або дріт.

Слід уважно вивчити перелік додаткових функцій. Вони забезпечують поліпшені можливості для глядачів. Особливо популярний HDR. Сервіс розширеного динамічного діапазону робить картинку максимально соковитою і реалістичною, підлаштовуючи яскравість з урахуванням трансльованого зображення.