Бажаєте, щоб ваш дім був гарно прикрашеним до свят та передавав новорічну атмосферу? Тоді вам варто дізнатися, які кольори є найкращими для новорічного декору.

Червоний

Безсумнівно, перший колір, який спадає на думку при згадці про новорічні свята, це насичений і чистий червоний. Фаворит сезону зігріває інтер'єри, а також в поєднанні із зеленим і білим стає традиційною емблемою свята: червоні іграшки на вічнозеленій ялинці, присипаній білим снігом здається вічно-актуальним поєднанням.



pic



pic

Червоний колір привертає до себе увагу - його невеликі вкраплення здатні зробити інтер'єр набагато святковіше і ефектніше за секунду!



pic

Вдалими покупками до Нового року може стати новенький текстиль для кухні - серветки, рушники, прихватки - а також стильний червоний посуд!

Зелений

Зелений є класичним вибором для новорічного декору. І, звичайно, він буде відмінно поєднуватися з прикрашеною ялинкою!



pic

Підтримайте її зелену хвою за допомогою додаткових елементів - зелених вінків і гірлянд, подушок і пледів, смарагдових предметів меблів і стильного посуду. Зелений ефектно виглядає в комбінації з нейтральними кольорами - чорний, білий, сірий, а також кольори природної гами служать відмінним фоном для зелених акцентів.

pic Срібло і білий

Сріблястий і білий - відмінне декоративне рішення для зимових свят. Білий і сріблястий нагадують нам про пухнасті сніжинки, теплі снігові шапки на деревах і хрусткий сніжний килим під ногами. Білий і сріблястий є нейтральними, але дуже ошатними елементами різдвяного декору та можуть легко вписатися в будь-яку колірну гамму інтер'єру.



pic

Золотий

Найбільш ошатним і теплим кольором Нового Року є золотий! Золоті іграшки - немов краплі розкоші в кожному новорічному інтер'єрі. Золоті деталі надають кожній кімнаті відчуття живого вогню завдяки переливанню відображень і теплому тону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10 правил для вхідних дверей: як захистити будинок

7 рослин для спальні: залучаємо енергію любові і сімейного щастя