Вісім років служби. Патрульна поліція Рівненщини сьогодні відзначає річницю з дня створення. Рівно 8 років тому на Майдані Незалежності 193 молодих патрульних присягнули на вірність українському народові. На сьогодні їхня кількість збільшилася майже в 5 разів.

На подвір'ї управління патрульної поліції Рівного вишукувався особовий склад. Рівно 8 років тому на Майдані Незалежності 193 молодих патрульних присягнули на вірність українському народові. Сьогодні їхня кількість збільшилася майже в 5 разів.

Крім того, минулоріч Дубенський район на Рівненщині став першим в Україні, який повністю обслуговує патрульна поліція. Ось уже 8 місяців у Дубно працює Катерина. Вона спортсменка, тому робота в патрульній поліції їй до вподоби.

Завдання патрульної поліції першими реагувати на повідомлення про правопорушення і надзвичайні події. У разі потреби надавати допомогу. Вісім років тому патрульні поліцейські стали символом змін, як у правоохоронній системі, так і в державі в цілому.

За 8 років служби патрульна поліція отримала понад 700 тисяч викликів, склала 29 тисяч протоколів за порушення правил дорожнього руху. Окрім того, виявила 12,5 тисячі водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: В Україні будуть розраховувати субсидії на неопалювальний період