Понеділок: 16.08.10 В’язень Городищенської виправної колонії, який зізнався у вбивстві 14-річної давнини, повернеться на місце скоєння злочину Про це повідомили в обласному управлінні міліції. Нагадаємо, 49-річний Василь із села Пісків Костопільського району, який зараз відбуває довічне ув’язнення в Городищі, написав явку з повинною.

Вівторок: 17.08.10 На Рівне нщині загинув голова обласної територіально-виборчої комісії Едуард Дроздик АЦе сталося в селі Нобель Зарічненського району. Чоловік зайшов в озеро і за кілька метрів від берега впав. Що стало причиною смерті, зараз з’ясовують медики.

Середа: 18.08.10 На Рівне нщині загинув поляк Це сталося поблизу села Соснове Березнівського району коли він пішов купатись у річку Случ. На обласній аварійно-рятувальній станції на водних об’єктах закликають жителів та гостей Рівне нщини дотримуватись правил безпеки під час купання у річках та водоймах.

Четвер: 19.08.10 На Рівне нщині затримали месника, який підпалював господарства односельців Три пожежі за один тиждень спалахнуло в селі Ситне Радивилівського району. Першим постраждало господарство настоятеля місцевої церкви отця Івана. Серед ночі священика розбудила дружина: вона прокинулась від вибухів шиферу. Це горів навіс із соломою та комбайн для копання буряків.

П'ятниця: 20.08.10 На автодорозі Київ – Чоп з’явилась світлова вежа – для охорони пішоходів Встановили її в селі Горбаків Гощанського району для водіїв та пішоходів. На переконання працівників ДАІ, вона допоможе зменшити рівень аварійності на цій ділянці дороги.