Gorgany – усе для активного відпочинку й теплих вражень.

Календарна осінь поділяє людей на два типи: тих, хто хоче закутатися у ковдру й залишитися вдома, і тих, хто вже приготував наплічник і готується у мандри. Якщо ви так само, як і ми, закохані у подорожі, тоді сьогоднішній текст для вас.

Осінь – це пора, яка кличе у мандри. І немає різниці, що це – мандрівка одного дня чи кількаденний похід у гори. Усе це передбачає надзвичайні враження, неповторні емоції та красиві краєвиди. Якщо, звісно, правильно підберете спорядження. Бо ж зайві кілограми багажу зіпсують будь-яку мандрівку.

Досвідчені мандрівники знають, який саме одяг та взуття найкраще підійдуть для конкретної мандрівки. Десь достатньо буде легкої вітровки, а десь не обійдеться без теплої кофтини та цупкої куртки. Те саме й зі взуттям: для прогулянок новим містом цілком вистачить кросівок, а от для підйому в гори варто підготувати трекінгові черевики.

Для прохолодних осінніх вечорів краще підготувати флісові кофтинки. Вони легкі, не займають багато місця, не обмежують рух, а головне – теплі! Такий одяг підійде і для прогулянки, і для активного відпочинку, і для спортсменів.

Окремої уваги заслуговує… термобілизна. Так-так, останні кілька років це слово найчастіше повязують із військовослужбовцями. Але насправді термобілизна просто незамінний супутник для любителів мандрів. Це особливий вид спідньої білизни, який виконує головну функцію – збереження тепла й виведення вологи.

Такий одяг підійде для щоденного носіння й для активних занять спортом, для відпочинку з друзями та підйому на гірські вершини, для риболовлі та катанні на велосипеді. Та не треба аж так зневажливо ставитися до вибору такого одягу. Саме тому радимо звернути увагу на асортимент термобілизни у магазині Gorgany.

Тут завжди можна знайти моделі чоловічої, жіночої та дитячої термобілизни, які виправдають саме ваші сподівання, потішать ціновою політикою та зроблять вибір легким та приємним. Тут є продукція таких провідних фірм, як Lasting, Craft, Salewa та багатьох інших. Використання визнаних світових стандартів для виготовлення такого одягу підтверджується новітніми матеріалами.

Загалом термобілизна буває синтетична, вовняна та змішана. Кожна з них створена для конкретного виду відпочинку. До прикладу, спортивна термобілизна краще виводитиме вологу, але гірше зігріватиме. Тому для заядлих туристів краще підійде синтетична білизна, бо вона не вбирає вологу. Тим, хто не уявляє себе без катання на лижах та сноуборді, обирайте бавовну або ж шерсть. Натуральні волокна у термобілизні – незамінний складник одягу для тих, хто боїться змерзнути під час мандрівки.

Головне, обрати для себе модель, яка буде гарно облягати тіло й у якій ви почуватиметесь максимально комфортно. А тому магазин Gorgany пропонує термофутболки з довгим та коротким рукавом, термошорти й термоштани. А ще тут є термокомбінезони, термомаски, безрукавки, та джемпери. Усе, аби ваш відпочинок подарував тепло і душі, і тілу.

Шукайте магазин Gorgany у Рівному за адресою: 

вулиця Княгині Ольги, 4

або

www.gorgany.com