Хочу літа, бо тоді можна буде кудись поїхати! Чули таке твердження? Звісно! От тільки хіба прохолода чи мороз можуть зупинити справжнього прихильника подорожей й активного відпочинку? Як зберегти тіло в теплі й подарувати собі незабутні враження від мандрівок зимою, ми сьогодні й розкажемо!

У першу чергу, скажемо відверто: універсального рецепту немає. Все просто: кожен з нас по-різному переносить холод, тому те, що одні вважають легкою прохолодою, інші можуть порівняти з кріо-камерою. Та попри це, досвідчені мандрівники мають кілька порад.

Отож, розпочнемо!

Пізня осінь та зима – це той час, коли бути схожим на капустинку цілком нормально. Це дозволить, по-перше, зберегти тепло тіла, якщо стане холодно, а по-друге, вправно маневрувати кількістю одягу на вас у випадку зміни температури. Тому зверніть увагу на тришарову концепцію одягу.

Якщо плануєте поїздку й прогулянки в інше місто, або відпочинок у лісі чи навіть підйом у гори, зверніть увагу на термобілизну. Вона легка, приємна для тіла, гарно виводить вологу й зручна. А це вже величезна частина успіху! Отак просто ми пройшли базовий шар одягу.

Другий етап – середній. Його голова задача – саме утеплити. Тому тут найкраще підійдуть флісові речі або тонкі пухові светри.

Третій шар – найбільш вагомий, бо ж саме на нього випала функція захисту від вітру, вологи й морозу. І саме на ньому пропонуємо зупинитись детальніше.

Серед усього різноманіття верхнього одягу пропонуємо обрати у магазині Gorgany пуховик, трекінгову куртку чи softshell. Кожен із них має свої особливості, тому добре зважте, що саме потрібно.

Пуховик – це те, про що не треба багато говорити. Адже пух – найприродніший утеплювач, який на собі перевірили чимало поколінь. Пухові куртки займають мало місця, теплі й довго й гарно носяться. Тим більше, що і сам пух і тканину з курток покривають спеціальним розчином, аби він не боявся намокання.

У магазині туристичного спорядження Gorgany також представлений одяг Softshell. Це одяг зі спеціальної тришарової тканини, який вирізняється гарною водонепроникністю, а спеціальна мембрана дозволяє тілу дихати й відводить зайву вологу. Хоча й пітніти в такому одязі ви, навряд, будете.  Широкий асортимент таких курток представлений фірмами Alpine Pro, Campus, Trimm.

Іще один вид зимового одягу, який стане у нагоді і під час мандрів на природу й у міських джунглях – це трекінгові куртки. Це такі собі універсальні солдати, які можна використовувати щодня або ж для занять спортом у зимову пору. Вони легкі, зручні, не обмежують рухів. І при цьому теплі, мають гарну вентиляцію, тому стануть у нагоді любителям активного відпочинку.

Окремо варто згадати про лижні куртки, яких теж у Gorgany вдосталь. Це незамінний атрибут для тих, хто не мислить свій відпочинку без лиж та сноуборингу. У їх виробництві використовують сучасні технології, які дозволяють зберегти тепло, але у той же час дозволяють тілу вільно дихати й рухатись.

Який би вид відпочинку ви не вибрали, пам’ятайте: головне взяти із собою у зимову подорож тепле пиття, гарний настрій та готовність відкривати нове. А дібрати якісний одяг, який захистить від усіх сюрпризів зимової погоди, допоможе магазин Gorgany.

Шукайте магазин Gorgany у Рівному за адресою: 

вулиця Княгині Ольги, 4

або